FullSizeRender

Hey – kan du se forskellen?

Der er sket ændringer på bloggen;) Wup wup! Det er bare SÅ lækkert. Og der er flere ændringer på vej – jeg er ved at få alle mine opskrifter fra min hjemmeside annemettevoss.dk lagt herover på bloggen, så alt bare bliver samlet ét sted. Nice, i.
IMG_1020

Kys dog de børn! På munden!

Hvad sker der lige for verden? For alle de komplet idiotiske mennesker (hvis jeg nu bare skal være ærlig), der mener, at man ikke må eller bør kysse sit barn på munden. Hvad er det for en mærkelig holdning og diskussion? Jeg ved godt, at det følgende.
IMG_1014

Kom med bagom forsiden…

Ditte og jeg har valgt tøj til forsidefoto af Kagemagi. Eller nej, vi har valgt et udvalg af tøj – det ville sgu nok se lidt mærkeligt ud, hvis vi havde altsammen på…på ét foto…hah! Det er jo rart at have lidt at vælge imellem ̵.
IMG_1013

Tak skal I have…Jeg løber i døgndrift på pos…

HELDIGVIS er mine læsere rigtigt glade for mine tilbud, når jeg laver sådan nogle. Og I er også rigtigt søde til at deltage i mine konkurrencer. Så tak for det, – det er bare så dejligt. Jeg løber i døgndrift på posthuset i disse dage (eller ok.
IMG_0970

Bryllupskage leftovers [opskrift]

Jeg havde nogle rester fra weekendens bryllupskage. Så jeg har forsøgt at være så præcis med målene som muligt, men bær over med mig hvis det ikke stemmer 100%. Men jeg tror altså, den er god nok;) Kagen smager i hvert fald fantastisk – men er .