img_0130

Styling til Rød Løber…

Jeg tog det meget seriøst i år – at der igår skulle afholdes Guldtuben. Men de af jer, der har fulgt med, véd det jo allerede. Men jeg havde sat gang i det helt store show, når det kom til styling – for hvem vil ikke gerne bare “shi.

Vi løfter niveauet. Punktum.

Ditte og jeg vil løfte niveauet. For at lave en bogudgivelse kan være svært. At gøre det spændende, indbydende og lækkert kan være virkelig svært. For bøger er sgu bare ikke så sexede, vel! De er lidt tørre i det, de lugter lidt af tryksværte, de er .

Kagemagi count down – bestil nu.

Inden jeg skriver mere, så tjek lige de smukke billeder…de er taget af Cecilie Sofie Svensson. (pssst, hende du måske kender fra Chri Chri – vi er SÅ taknemmelige)   Forsalget er i fuld gang – og vi er kun 44 bøger fra at ramme.

Fylde chokolader – how to

Det kan være mega svært at lave fyldte chokolader. Men ikke når du får den helt rette vejledning og alle de gode tips i vores video. Se med herunder. Jeg lægger naturligvis også lige opskriften ind. (OG HUSK NU, at gå ind på vores YouTube kanal og su.
img_0104

Jeg vil giftes i Tivoli. NU!

Micky og jeg har været til bryllupsmesse i Tivoli – på Nimb. Og nu vil jeg giftes. I Tivoli. Og det kan KUN gå for langsomt. (Og lad mig så lige indskyde, med det samme – inden I alle tror at jeg er max BRIDEZILLA – at der altså er .